Wine details
Wine name:
Year:
Volume:
Price:
Quantity:

Contact details
First Name:
Last Name:
Email:
Additional remarks/questions:
Answer for request
Is quantity available?
Additional remarks:
90plus
Find 90plus rated wines
Login
Your current location is set to:
Cambridge

The Shop

Passie voor wijn

VendaVini is ontstaan uit de passie voor wijn. Dit product wordt door iedere wijnmaker weer op een andere manier benaderd. Dat maakt dat iedere fles weer een nieuwe beleving word.

Bijzonder aan een kwalitatief goed glas wijn is dat er geen goed of fout is qua smaak; het is maar net waar u van houdt. Ook de gelegenheid waarin u wijn drinkt bepaald soms of een wijn goed, geschikt of passend is. De interpretatie van wat lekker is kan verschillen. Daarbij wordt wel eens gezegd 'wijn is emotie'. Het drinken van wijn kan uw emotie beïnvloeden, maar kan ook beïnvloedt worden door emoties. Dat maakt voor ons wijn zo leuk, iedere wijn is anders en op ieder moment is elke wijn weer anders.

VendaVini

VendaVini is importeur van wijnen. Onze wijnen zijn voornamelijk afkomstig uit Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal. De wijnen uit ons assortiment zijn voornamelijk aangekocht bij lokale en kleinschalige wijnbedrijven, vaak familiebedrijven. Wij bezoeken dan ook meestal eerst zelf de bedrijven waar we mee samenwerken om zo een optimaal beeld van achtergronden, werkwijze en smaak te krijgen.

Wij kopen onze wijnen graag in bij wijnmakers die op een eerlijke wijze en met passie, hart en ziel hun wijnen maken. Dit komt vervolgens tot uiting in het verhaal achter de wijnen en de smaken. Deze wijnen zijn vaak gemaakt met de respect voor de natuur, waarbij de wijnmaker zijn druiven op een biologische of organische wijze teelt. Want als je terug gaat naar de bron word wijn in feite gemaakt van en met de natuur.

Zoals aangegeven zijn we vooral gespecialiseerd in het importeren van wijnen afkomstig uit Zuid-Europa. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we nooit een uitstapje maken naar andere wijnlanden. Ons motto is dat de wens van de klant centraal staat en we kijken dan ook graag met u in het vervullen van uw wijnbehoeften. Dus; op aanvraag is (bijna) alles mogelijk!

The Wine list  download the full wine listPrinting. Please wait...
This service is free. If you like it and please like us!

Powered by 90pluswines.com
90+ WINES | ALL RIGHTS RESERVED
Browse in:English | Dutch | French | Spanish | German | Italian |